Se poarta rochii retro in 2010   Vaporoasa, transparenta, lunga sau scurta, nu mai conteaza, creata, bineinteles, in stil retro, de fapt, urmand croiala inspirata din anii de aur ai cinematografiei europene.
Rezultatul, rochii cu aspect metalic, care imbraca orice silueta, deoarece sunt croite pe modelul larg.

   Si cum accesoriile nu trebuie sa lipseasca, intra in scena lanturile imense, crosetate sau, de ce nu, curelele late, prinse fie sub bust, fie pe mijloc, subliniind talia.
Imaginatia creatorului a mers mai departe.

   Asa ca nu trebuie sa surprinda in acest sezon rochiile vaporoase, care pot ascunde sub tesatura kilograme in plus sau care pot la fel de bine sublinia curbele armonioase. Matasea i-a inspirat, se pare, pe marii designeri sa creeze aceste modele care amintesc de traditionala ie.

   De asemenea, sunt propuse rochiile brodate, croite asimetric, in culori calde, cu nuante de bej sau auriu. Bogatia verii se poate reflecta intr-un model „pretios“, elementul indraznet fiind sacoul subtire, din stofa fina, din bumbac sau satin, purtat direct peste rochie.

   De retinut ca sacoul de vara trebuie sa fie colorat, sa aiba nasturi stralucitori sau ceva care sa-l scoata in evidenta.

moda rochiilor 2010 - retro

Etichete: